Archive for Activiteiten

Vrijmarkt Selwerd

Voor wie?

Voor u of uw kinderen als u 2e-handsspullen heeft die u graag wilt verkopen.
Voor u of uw kinderen als u uw kunsten wilt komen tonen. Maakt u muziek, laat het die dag horen, tekent u graag portretten, kom dit doen. Of wat u maar wilt.
Voor kinderen om lekker creatief en/of sportief bezig te zijn.
En natuurlijk voor iedereen die het leuk vindt deze markt te bezoeken en hier lekker rond te lopen, eventueel wat te kopen, een hapje te eten en een praatje te maken met uw buren.

Het wijkbedrijf (Bottelroosstraat 3)
Zaterdag 12 juli 2014 10.00-17.00

Het Wijkbedrijf Selwerd is een bedrijf voor en door bewoners dat werkt aan een beter en mooier Selwerd.
Selwerd in Uitvoering – van dromen naar doen
info@selwerdinuitvoering.nl
06-52790447

De spelcontainer

De spelcontainer is een busje vol spel-sport materiaal, dat twee keer per week te vinden is in Selwerd zoals je hieronder kan zien. Met deze materialen mag je gratis op het pleintje spelen met je vrienden uit de buurt.

Iedereen is welkom dus je ouders, opa/oma mogen ook even komen kijken.

In de zomervakantie zijn we er op:
Dinsdag (Iepenlaan) 12.00-14.00
Woensdag (Hazelaarstraat) 12.00-14.00

Na de zomervakantie zijn we er weer op:
Dinsdag (Iepenlaan) 15.00-17.00
Woensdag (Hazelaarstraat) 15.00-17.00

Kom langs, en schrijf je in!

Sociaal Buurtbeheer Sport- en Spelcontainers door Werkpro
buurtbeheer.com
Vincent Huiting 0613821877

Buurtbuffet

Op 19 juni organiseren vrijwilligers uit de wijk, samen met de buurtwerkers, weer een buurtbuffet. Wij bieden u opnieuw een goedkope en gezonde maaltijd aan in een gezellige setting.

Voor volwassenen kost het buffet 4 euro en voor kinderen tot 12 jaar 2 euro. Het buurtbuffet vindt plaats in de Vensterschool, Eikenlaan 288. U bent welkom vanaf 17:00 uur, om 17:30 wordt het buffet geserveerd.

Reserveren
Het is verplicht om te reserveren. Dit kan tot en met 18 juni bij Stip in de Vensterschool. Deze is op werkdagen open van 9 tot 12 uur of telefonisch bereikbaar via 050-5779433

Vragen?
Voor vragen kunt u terecht bij Stip, of bij Evert Bosscher: e.bosscher@mjd.nl

Selwerd in Uitvoering

Vrijdag 14 maart van 13.00 tot 18.30 aan de bottelroosstraat 3 vind Selwerd in Uitvoering plaats. Klik op de uitnodiging (afbeelding hieronder) voor meer informatie.

SelwerdInUitvoering

Buurtbuffet

9 december 17.30 Buurtbuffet Selwerd, Paddepoel, Tuinwijk – 3 heerlijke stamppotten – samen aan tafel

Op maandag 9 december organiseren vrijwilligers uit de wijk samen met buurtwerkers weer een buurtbuffet. Ook deze keer bieden wij een goedkope en gezonde maaltijd aan in een gezellige sfeer.

Reserveren is verplicht en kan tot 6 december bij Stip inde Vensterschool, open van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 of telefonisch via 050-5779433.

Kosten zijn 5,- (kinderen tot 12 jaar 2,-). Het buurtbuffet vindt plaats in de Vensterschool aan de Eikenlaan 288. Inloop kan vanaf 17.00 en het buffet wordt om 17.30 geserveerd.

Voor vragen kun u terecht bij Stip in de Vensterschool of buurtwerker Jelmer Pultrum (06-81172827/j.pultrum@stiel.nl).

Kidz enzo speelgoed ruilbeurs

Donderdag 14 november vond een speelgoedruilbeurs plaats in de droomfabriek.

Zit u krap bij kas en staan de feestdagen voor de deur? Zijn de kidz toe aan ander speelgoed? Ruilen is handig, verrassend leuk en lekker duurzaam… Een mooie gelegenheid om elkaar en de kids blij te maken! Natuurlijk mag u ook speelgoed doneren (mits compleet en onbeschadigd). Georganiseerd door Jenny Heidendal, Sylvie de Goeij en Els Hermans in samenwerking met Silvia Hefting van de Droomfabriek.

Etentje in de droomfabriek

Donderdag 31 oktober was er een etentje in de droomfabriek voor alle gebruikers en deelnemers. Malilka Oulet verzorgde Marokkaans eten als hoofdgerecht en Ena Scheerstra (van Homemade by Ena) heeft twee taarten gebakken als toetje. Iedereen heeft genoten van het eten en het was zeer gezellig, dus een geslaagde avond!

Kledingruilbeurs

Donderdag 26 september vond er in de droomfabriek een kledingruilbeurs plaats. Kleding die niet meer past of waar men op uitgekeken is, kon geruild worden voor muntjes. Deze muntjes konden vervolgens gebruikt worden om andere kleding (ingeleverd door andere deelnemers) voor uit te zoeken. Goed voor het milieu en de portemonnee!

Opening de Droomfabriek

Vandaag, zaterdag 29 oktober 2011, is de Droomfabriek feestelijk geopend!